Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in emri ve bölgelerdeki vatandaşların kabul programı uyarınca, İçişleri Bakanı Albay General Vilayat Eyvazov, Gence Şehri Emniyet Müdürlüğü'nde vatandaşların bir sonraki resepsiyonunu gerçekleştirdi. 14 ve 15 Kasım'da.

GUNinfo.net, bakanın ilk olarak Gence şehrinde milli lider Haydar Aliyev'in anıtını ziyaret ettiğini ve onun aziz anısını büyük saygı ve hürmetle andığını bildirdi.

Gence, Kelbecer, Hocalı, Goranboy, Samuh, Göygöl, Naftalan ve diğer bölgelerden 120 vatandaşın çağrılarını dinleyen bakan, sorunlarının çözümü için Bakanlığın ilgili daire ve daire başkanlarına talimat verdi. Sorunların birçoğunun yerinde çözümüne yönelik tedbirler alındı.

Ziyaret çerçevesinde Albay General V. Eyvazov, İçişleri Bakanlığı İç Birliklerinin Gence'de bulunan askeri birliğine giderek, askeri personelin hizmet ve sosyal yaşam koşullarıyla ilgilendi.

Bakan, ülkemizin egemenliği ve toprak bütünlüğü uğruna şehit olan askeri personelimizin anısına dikilen anıtı ziyaret etti.
Askeri birlik karargâhında komutanlarla gerçekleştirilen operasyonel toplantıda, askeri personele somut görev ve öneriler veren Bakan, mevzuatın belirlediği görev ve görevleri yerine getirmeye devam edeceklerine dair güvenini dile getirdi.

Daha sonra Albay General Vilayat Eyvazov, polis teşkilatlarında görev yapmak isteyen gençlerin kadro denetimini gerçekleştirdi. Vatanseverlik Savaşı'ndan 45 katılımcının katıldığı incelemede, seçim turunun bir sonraki aşamasına hizmete kabul koşullarını karşılayan 225 kişi kabul edildi.

Son olarak İçişleri Bakanı Albay General V. Eyvazov, söz konusu bölgelerin polis şeflerine, kamu düzeninin korunmasında daha etkin tedbirler uygulanması, suçla mücadele edilmesi ve vatandaşların taleplerinin ivedi ve objektif bir şekilde değerlendirilmesi talimatını verdi. 
Nazir Vilayət Eyvazov Gəncədə vətəndaş qəbulu və sıra baxışı keçirdi - VİDEO+FOTOLAR